Loading...
O NAMA2019-07-11T13:28:17+02:00

O nama

Tvrtka: Mlin i pekare d.o.o.

Kralja Zvonimira 24

44000 Sisak

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Sisku pod brojem MBS 080018055; MB 3326977; OIB:22260862756

Račun društva se vodi kod Zagrebačke banke d.d. Zagreb, Paromlinska 2, broj:2360000-1101330394

Temeljni kapital društva iznosi 36.958.800,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Direktor društva: Vesna Butorac

Predsjednik Nadzornog odbora: J. Plodinec

Mlin i pekare d.o.o. Sisak, tvrtka koja je od posebnog značaja za grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju. Tvrtka je osnovana davne 1947. godine. Od tada prolazi kroz više različitih organizacijskih oblika i promjena. Do bitne promjene u vlasničkoj strukturi dolazi 2001.god. ulaskom tvrtke Plodinec d.o.o. iz Velike Gorice, u većinsko vlasništvo. Od te godine dolazi do bitnog povećanja proizvodnje i značajnih gospodarskih uspjeha, bez smanjenja broja postojeće radne snage.

Kontinuirano se ulaže u modernizaciju proizvodnje kako bi potrošačima i poslovnim partnerima osigurali kvalitetne i po cijeni prihvatljive proizvode. Poduzeće podiže kvalitetu proizvoda kroz proširenje asortimana i povećanja nutritivne vrijednosti proizvoda. Ulažući u vozni park i urednu dostavu, poduzeće osigurava dostupnost svojih proizvoda potrošačima na vrlo disperziranim prodajnim mjestima.

Sredinom 2006. godine tvrtka je uvela u primjenu sustav upravljanja kvalitetom proizvoda i sustav zdravstvene ispravnosti hrane te dobila certifikat za međunarodno priznate norme ISSO 9001 i ISSO 22000.
Također se puno ulaže u promidžbu i oglašavanje te u odnose sa javnošću i društvenom zajednicom. U tijeku je izgradnja novog vizualnog identiteta tvrtke, Novi grafički dizajn, likovno rješenje, znak i logo, dio je puta u stvaranju brenda, koji će osigurati prepoznatljivost nas kao tvrtke i našeg proizvoda na tržištu.

Kroz daljnja ulaganja u nove pothvate nastojimo razvijati tvrtku na zadovoljstvo naših potrošača i dobrobit naših djelatnika

U silosima Mlin i pekare d.o.o. Sisak skladišti se vlastita sirovina. Sorte pšenica najbolje za mlinsku i pekarsku proizvodnju uzgajaju se na poljima Sisačko-Moslavačke županije i cijele Republike Hrvatske.
U svom sastavu tvrtka ima slijedeće tehnološke cjeline:

Silos kapaciteta 30000 tona žita

Mlin kapaciteta 120 tona na dan

Pekarstvo kapaciteta 25000 komada kruha dnevno

Stalnim ulaganjem u modernizaciju proizvodnje nastojimo našim poslovnim partnerima osigurati visoko kvalitetne proizvode po prihvatljivim cijenama.

Ovaj način strategije omogućuje nam kontinuirani rast iz godine u godinu. Kvaliteta naših proizvoda više je puta potvrđena na Zagrebačkom Velesajmu dodjelom Zlatnih i Velikih zlatnih medalja kakvoće.

Higijenski uvjeti naših proizvodnih pogona i transportnih vozila, zdravstvena ispravnost sirovina i gotovih proizvoda – naša je stalna briga.

Tim naših tehnologa razvija i procjenjuje sastav proizvoda dnevno tako da se kvaliteta razvijena godinama zadrži i poboljša.

Uspješno poslovanje u velikoj mjeri možemo zahvaliti i dugačkoj listi naših poslovnih partnera s kojima uspješno surađujemo već dugi niz godina.

MIP Sisak već više od 70 godina pod raznim nazivima u kontinuitetu posluje, gradi se i razvija u skladu sa potrebama potrošača. Zbog prehrambene djelatnosti – proizvodnja mlinskih i pekarskih proizvoda, važno je stanovništvu grada Siska i čitave županije te mnogim institucijama cijele Hrvatske koje već desetljećima bez ijednog dana prekida snabdijeva dnevnim i trajnim proizvodima.

U silosima Mlin i pekare d.o.o. Sisak skladišti se vlastita sirovina dobivena pažljivim odabirom sorti pšenice uzgojenih kako na području Sisačko-Moslavačke županije tako i na području cijele Hrvatske.

Svi dijelovi proizvodnog procesa su pod laboratorijskim nadzorom što jamči kontinuiranu kontrolu kvalitete naših proizvoda.

Kvaliteta pekarskih proizvoda više je puta nagrađena na Zagrebačkom velesajmu Zlatnim i Velikim zlatnim medaljama kakvoće.

Asortiman pekarskih i slastičarskih proizvoda je širok i prilagođen potrebama velikog broja kupaca. Posebna pažnja posvećuje se kontroli kvalitete sirovina i proizvoda.

Naši proizvodi